H&M Home Wishlist – Март 2021

Привет, момичета 🙂

Ако сте тук, то вероятно търсите вдъхновение за дома си. HM Home е едно от любимите ми местенца, където намирам красиви и достъпни декорации за дома, та споделям с вас любимите си артикули, които са налични в момента. 

Имайте предвид, че обикновено бързо се изчерпват, та ако разпознаете нещо от списъка като идеално за вашето местенце, не бавете поръчката.

А сега, сипете си чай, а защо не вино, и приятно разглеждане на селекцията 🙂

Комплект спално бельо – 139,00 лв.

Този комплект ми е бохо мечта за спалнята. Попадала съм на подобни от UK магазини, но нямаме все още такива у дома. Не е от най-бюджетните артикули, в които съм се влюбвала тук, но пък много ми харесва и специално за спалното бельо мисля, че си заслужава – няма такова усещане като лягането в току що сменени чаршафи, които са красиви. <3

Кувертюра от памучен муселин – 119,00 лв.

Допреди година нямахме кувертюра за леглото, а откакто я купихме, почти няма ден, в който да не сме я сложили. Харесвам красиво оправената спалня и не ми допада да няма покривало върху спалното бельо. Тази куверюра се предлага в три цвята, като ми допадат както синята, така и бежовата. Според мен инвестицията в подобен артикул всъщност си заслужава, тъй като се ползва всеки ден и всъщност ви трябва само една (разбира се, повече не вредят, за да си ги сменята за настроение, но не са нужни 🙂 ). Нащата кувертюра също е от HM, струваше 90 лв. (вече не е налична) и грам не съжалявам, че я поръчах.

Организатор за гримове, стъкло – 34,99 лв.

В момента използвам органайзер от същия тип, но плексигласов, върху тоалетката ми. Този ми допада много в златистия вариант, тъй като огледалото ми (също от HM) е златисто. В черно обаче също е страхотен. В органайзера бих сложила червилата и четките за грим в задната част.

Комплект от 2 броя кърпи – 14,99 лв.

Вафлени кърпи, които бих ползвала в кухнята. В последните месеци много ми допадат вафлените материи – освен кувертюрата, то взех и вафлено одеало. Минуса при тези кърпи е, че са без закачалки. Така или иначе обаче са малки за сушене на ръцете, та бих ги държала върху плота за бързо подсушаване ако нещо се измокри, или пък да слагам върху тях буркани/съдове, за да не се пързалят по плота, докато ги ползвам. От над година постоянно имам кърпа, оставена върху плота, и често я ползвам.

Закачалка от ратан – 64,99 лв.

Тази закачалка беше налична преди месеци в два цвята. Сега забелязах, че отново е налична, но само в кафяво/ратан. Опцията черно/ратан ми допадаше повече, но и тази ми харесва. Исках изначално да я поръчам за спалнята, за да закачаме домашните си дрехи, но в крайна сметка не можах да реша на 100% къде да я монтираме и не я купих. Но това не променя факта, че откакто я видях днес, пак мисля дали пък нямаме подходящо местенце 🙂

Ваза от стъкло – 44,99 лв.

Оказва се, че вазите вкъщи са все в средни размери и нямаме нито по-малки, нито пък по-големи. Тази много ми допада, тъй като е в неутрални тонове и има прозрачна част в долната си част.

Вафлено одеяло с пискюли – 24,99 лв.

Това е одеалото, което скоро ви показах и в Инстаграм (но в сиво/бежаво). Споделям го и тук, защото смятам, че е много добро попадение. Леко е, няма да ви стопли в по-студените месеци, но е идеално за преходните сезони, докато съм на дивана и пия вино вечер например и искам да ми е по-уютно.

Декоративна калъфка с пискюли – 34,99 лв.

Възглавниците са задължителни за дивана у дома и тази бохо калъфка е страхотна. На практика може да я ползвате и за спалнята, кресло и всяко друго подходящо място. В неутрален цвят е и би подхождала на почти всяка тапицерия.

Чаша от керамика – 14,99 лв.

Чашите от HM, които имаме вкъщи, са едни от артикулите, за които ме питате най-често. Харесвам златния кант и това, че ръбчето е в неправилна форма – придава чар и ги прави по-нестандартни. Гарантирам ви, че скоро няма да бъдат налични – всички чаши от HM, които съм обмисляла с дни, се оказват вече изчерпани щом се върна в сайта да ги поръчвам.

Ваза във формата на мида – 54,99 лв.

Вкъщи имаме две големи вази от HM, които ползвам за сухи цветя и са декорация на скрина и шкафа за обувки. Тази бих използвала самостоятелно, без да слагам нищо в нея. Идеална за холна маса, тоалетка, скрин, рафт. Стилна е, в същото време по-интересна заради формата.

Лейка от стъкло – 44,99 лв.

Миналата пролет си поръчах почти същата лейка, но в черен цвят и я ползвам редовно (за малкото растения у дома). Преди това поливах с чаша и разливах постоянно 🙂 Не е необходимост, но пък красивата лейка ми доставя визуална наслада и някак не ми е толкова досадно да поливам цветята.

Декоративна калъфка с помпони – 24,99 лв.

Завършвам с още една декоративна калъфка, но пак е малка. Отново в бохо стил и много симпатична 🙂 Имам подобна от HM, но с пискюли по ръбчетата, и я ползваме на дивана.

 

Това е от мен за сега 🙂 Споделете ми кои магазини биха ви били интересни за част 2 от wishlist постовете.

 

Прегръдки,

Истислава