Свети Валентин 2020 – Идеи за Малки Подаръчета от Notino

Здравейте,

 

С наближаването на Свети Валентин бях предизвикана от Notino да споделя моите предложения за малки подаръчета по повод Денят на влюбените от бекрайният им асортимент онлайн. Та, независимо дали сте мъж, който търси леснодостъпен подарък за дамата на сърцето си, или пък сте дама, която иска да изненада приятелка, то вижте 6-те предложения по-долу 🙂

Има за всекиго по нещо и не бихте сбъркали с изненадата, ако изберете някой от тези продукти за подарък за Свети Валентин.

 

  1. Nuxe Huile Prodigieuse Florale

Многофункционалното сухо масло за лице, тяло и коса на Nuxe с флорален аромат е един от най-функционалните подаръци, към които може да се насочите. Продукта е бюджетен и в същото време почти не можете да сбъркате с него.

Притежавам това масло от няколко месеца и го използвам непрестанно – както върху кожата на тялото, така и върху косата. А аромата е божествен!

2. L’Occitane Neroli & Orchidee

Подаръчният комплект, съдържащ три крема за ръце, е също универсален подарък, който е подходящ за всяка дама – кремовете за ръце никога не са достатъчни. Качествената козметика на L’Occitane пък от своя страна със сигурност ще срещне очакванията на получателката, особено когато е в красива подаръчна опаковка.

3. Nobea Heartbeat комплект 2 бр. лак за нокти и Nobea комплект лак за нокти и хидратиращо червило

Подаръчните комплекти на Nobea са чудесен бюджетен избор за подарък за Св. Валентин, особено тези от лимитираната им колекция за тазгодишният 14-ти февруари. Опаковките на продуктите са достатъчно атрактивни и подходящи за повода, а асортимента им ще ви позволи да изберете най-подходящият комплект.

Комплектът от 2 бр. лак за нокти би се харесал на всяка жена, която предпочита да се грижи за маникюра си у дома. Комплектът, включващ не само лак за нокти, а и хидратиращо червило, пък е още един достъпен подарък, който е функционален и би донесъл усмивка.

4. Tangle Teezer The Original

Практичен, но същевременно идеален подарък за приятелка или пък допълнение към друга изненада. Четките на Tangle Teezer са мои тотални любимци – изпробвала съм и други, но винаги се връщам към тях. Разресват косата идеално, не накъсват, щадящи са и за мокра коса, формата им е удобна за захват, а бонбонено розовият цвят е допълнителен cute акцент 🙂

5. Le Mini Macaron Le Mini Travel Kit

Последното ми предложение е комплект за гел маникюр в домашни условия. Продуктите на Le Mini Macaron изглеждат много сладурско – в бонбонени цветове и LED лампа във формата на сладко изкушение. В комплекта Le Mini Travel Kit има всичко необходимо за създаването на гел маникюр вкъщи – LED лампа, пила за нокти, уред за избутване и отстраняване на кожички, кърпички за премахване на гел лак и 2 бр. гел лак за нокти.

Надявам се предложенията ми да са ви били полезни ❤︎   Все още имате няколко дни, за да се подготвите с подарък за Св. Валентин – онлайн или в обекта на Notino в Парадайс център, София.

 

Прегръдки,

Истислава

 

*Публикацията е в партньорство с Notino.

Оставете коментар