St.Tropez Purity Water Bronzing Face Mist

Здравейте, 

Съвсем скоро след представянето на St. Tropez Purity Water Bronzing Mousse, споделям и за другият продукт от Purity линията – St. Tropez Purity Bronzing Water Face Mist. 

Спреят за лице определено заслужава отделна публикация, не само заради резултатите, но и заради малко по-различното му приложение. 

С голямо въодушевление тествах спреят Purity Bronzing Water Face Mist поради няколко причини. Първата и най-основната е, че се притеснявах да нанасям от автобронзантите-мус на лицето, тъй като не бях сигурна  дали няма да раздразнят кожата ми. А в пътите, в които нанасях пък, тена падаше много бързо от лицето ми заради бюти рутината ми и редовното почистване. И така лицето ми винаги беше с няколко тона по-светло от тялото. В дните с грим замаскирах разликата в цветовете с по-тъмен фондьотен, но през уикенда, когато предпочитам лек или никакъв грим, не харесвах тази разлика. 

Спреят за лице се превърна в тотален мой любимец. Самият спрей е много лек и ефирен, не оставя мокро усещане и попива бързо. Цветът му е прозрачен, предвид, че е на основата на вода, и не цапа. А аромата – тропически и освежаващ.

Използвам го няколко пъти през седмицата, основно вечер, а на сутринта лицето ми е с натурално-изглеждащ загар. Ефектът е sun-kissed, не очаквайте тен тип Парис Хилтън от ранните години на 2000 🙂 Ако пък цветът от едно нанасяне не ви е достатъчен, то може да зачестите употребата, продукта може да се наслагва. 💦

St. Tropez Purity Bronzing Water Face Mist е подходящ за всеки тип кожа, цветът се развива прекрасно. Тен агентите са от 100% естествени източници – още един плюс за спокойствието ми, включвайки го в рутината ми. Спреят има и добри хидратиращи свойства и може да се използва като освежаващ спрей през летните дни… с добавен glow бонус. 

От St. Tropez представят продукта като подходящ за използване под и върху грим. За суха и нормална кожа препоръчвам и тази му употреба, за мазна и комбинирана – не. Гримът ми, поставен след употребата на спрея, не се задържа така добре. За това залагам на него вечер 🙂 

И последно – спреят е много икономичен. Бих го нарекла дори мъгла, толкова е фин, а 4-5 пръскания са достатъчни да покрие цялото лице, шията и деколтето. 

Определено препоръчвам Water Bronzing Face Mist – game changer е 💙

Оставете коментар