SNB 6 Oils – Комплекс 6 Масла за Кожа и Нокти

Здравейте, момичета,

 

Днес представям продукт, който използвам от няколко месеца върху кожата на ръцете, както и върху ноктите. Всички знаем колко силно впечатление правят ръцете на една дама и в тази връзка ми се струва подходящо да споделя впечатления от продукта 6 Oils на Star Nails Bulgaria.

Продукти на марката SNB съм виждала многократно при различни маникюристи, но откровено казано не знаех, че бранда е български. Продуктите се предлагат в Cosmetics Bulgaria на достъпни цени и обещават професионални резултати у дома.

До преди година посещавах маникюрист на всеки 3-4 седмици. През годините никога не съм се радвала на красиви, дълги и здрави нокти – чупеха се постоянно, цепеха се и в крайна сметка постоянно бях с нокти, изрязани до дъно. Това се промени с изпробването на гел лак и по-конкретно ползването на гел за изграждане под гел лака, за да бъдат ноктите твърди като камък и задържащи лака върху тях. За мен, това беше game changer – най-накрая и аз имах красив маникюр и не се тормозех за счупен нокът – ноктите растяха, лака се задържаше и вече нямах “момчешки ръчички” 🙂

Годините ходене на маникюр и поставяне на гел доведоха до абсолютното изтъняване и изтощаване на ноктите ми – до момента, в който гела просто падна от единият ми нокът докато се почесвах. Знаех, че трябва да дам почивка на ноктите си и да ги заздравя. В последствие обаче реших, че не искам да се връщам към това – пилене в дълбочина, болки при свиването на гела под лампата, грозно-израстнали нокти в седмицата преди поддръжката.

Инвестирах в качествена козметика за нокти и ги поддържам сама у дома. Откровено казано, никога не съм харесвала ноктите си толкова много. Ходенето на маникюр ме подтикваше да избирам поне някакъв дизайн за ноктите и по мое мнение, връщайки се назад, ноктите ми от миналото ми се струват безвкусно изглеждащи, Мисля си, че няма по-красиво от естествените поддържани нокти, почистени от кожичките, добре оформени и с блясък.

Комплексът 6 масла на SNB ми помага да хидратирам кожата около ноктите и да им помагам да растат по-здрави. Продукта съдържа масло от лайка, невен, розмарин, лавандула, бергамот и здравец. Обогатен е с витамини А, Е и бизаболол и освен полезните си действия в подхрнването и стимулирането растежа на здрави нокти, ухае прекрасно и може да се ползва при масаж на ръцете.

Използвам комплексът всеки път, когато поддържам маникюра си като финална стъпка за омекотяване и подхранване. Продукта се справя отлично с подхранването на кожичките, което е много важно за мен. Също така, попива бързо и не оставя мазен или лепкав слой върху кожата – просто чуствам ръцете си подхранени. 6 Масла има предназначение и в борбата с бръчките по кожата на ръцете. Тъй като все още е рано да се сблъскам с този проблем, не мога да споделя впечатление дали помага, но пък сигурна, че не би навредил и би оказал положителен ефект.

И не на последно място, цялостното преживяване с нанасянето на маслата с пипетката след направата на маникюра е истинско удоволствие 🙂

Опаковката е стъклена, не се усеща некачествена, идва с пипетка.

 

*Продуктът ми бе предоставен като част от PR пратка. Всички мнения са мои и независими.

Оставете коментар