Четки за Грим на Sigma Beauty

Здравейте,

 

Продуктите на Sigma са всепризнати от любителите на грима по цял свят. Когато си помисля за Sigma Beauty, първото нещо, което изниква в ума ми, са четките им. Качеството им се сравнява с това на четките на M.A.C., но има осезаема разлика в ценовия клас. 

Имайки това предвид, щастлива съм, че имах възможност да изпробвам някои от по-долу разгледаните   sigma четки (псст, не са само четки!) и да ви споделя мнение тук.

Sigma Flat Top Kabuki Brush F80

Започвам с F80 кабуки четка, тъй като тя е един от бест селърите на марката. Предназначена е за разнасяне на кремообразни продукти и е печелила многобройни награди за най-добра фон дьо тен четка. Марката я представя като своят иконичен продукт и след като я иззпробвах, разбрах защо 🙂

Четката е тежка и висококачествена, косъмчетата за синтетични, много гъсто разположени и абсолютно плоски. Усеша се много мека на допир, разнася течният фон дьо тен равномерно, не оставя черти от косъмчетата, не се скубе и не поема от продукта. Звучи като идеалната четка, нали? Наистина си заслужава хвалебствията.

Glam N Go Комплект Четки с Чантичка

Този нов комплект четки с чантичка съдържа 3 бр. четки за очи в размер за път. Те са по-малките представители на четките от същия вид в пълен размер, но по нищо не им отстъпват.

  • Mini E25 четка за нанасяне на сенки за очи – тази пухкава четка за преливане е чудесна за поставяне и разнасяне на базовия цвят върху клепача. Изключително мека е, разнася добре и се справя идеално с преливането на различните цветове върху клепача
  • Mini E30 кръгла четка за сенки за очи – тази четка е подходяща за разнасяне на по-тъмни нюанси в основата на миглите, както и за разнасяне на нанесеният молив. Идеална е за поставяне на тъмен цвят във външния ъгъл на окото и е много прецизна. Може да се използва и за нанасяне на хайлайтър във вътрешното ъгълче на окото
  • Mini E55 четка за сенки и преходи между нюансите – перфектната четка за нанасяне на цвят в основата на клепача. Много е прецизна, косъмчетата са гъсто разположени, което пък от своя страна превантира падането и разпръскването на продукт в зоната под окото

Sinousity Lash спирала с въртяща се четка

Sinousity е спирала с въртяща се четка, която обещава да издържи 13+ часа върху миглите. Тя също е сред бест селърите на бранда и аз също останах приятно впечатлена.

Четката е точно по мой вкус – силиконова и разделя миглите чудесно, без никакво спластяване. Водоустойчива е и не се рони. Извитата форма на четката спомага красивото оформяне на миглите, като ги извива и придава обем.

Цевтът е черен и плътен, една идея по-суха е, което спомага поставянето и издържливостта й без да се рони. Може да се напластява за по-драмачиен ефект.

Това, което най-много харесвам в тази спирала е, че е всичко в едно – издължава, извива, придава обем и разделя миглите.

 

Надявам се мнението ми да ви е било полесно <3 Споделете ако имате любим продукт на Sigma Beauty!

 

*Продуктите са ми предоставени за тест. Всички мнения за изцяло мои.

 

 

 

Оставете коментар