Ikoo E-styler – Електрическа Четка за Изправяне

Привет, мили момичета,

Вече съм споделяла мнение за немския бранд Ikoo в предишен пост – споделих ви впечатленията си от две от четките им за коса. Предвид това колко много ги харесах и как те са ми ежедневни помощници и сега, нямах търпение да тествам и друг продукт на бранда.

Отново ще си говорим за четка, но доста по-различна – електрическата четка за изправяне Ikoo e-styler.

Не бях ползвала електрическа четка до момента и ми беше интересно дали ще даде добър резултат. Четката на Ikoo се състои от 37 висококачествени керамични плочки, които разресват косата ви като обикновена четка. Разликата е, че също като пресата за коса, се използва топлина.

Четката за изправяне на Ikoo е определено по-щадяща от пресата, тъй като не “сплескваме” косата между две плочки, а я разресваме и топлината не се концентрира в косъма. Така структурата на косъма се запазва и не използваме толкова много топлина. Можете да настройвате и температурата, с която да обработите косата, което също прави уреда доста по-щадящ.

Този уред е чудесно решение за ежедневието, тъй като приглажда косата и спестява много време. Обикновено изправянето с преса ми отнема около половин час, докато с четката се събирам в до 15 минутки. Намирам я за полезна в дните, в които бързам и имам съвсем леки вълни в косата, които искам да премахна. Когато искам перфектно изправена коса все пак използвам пресата. Четката не дава този flat look, а по-скоро заглаждаща и премахва чупките от ластика за коса например.

Четката за изправяне има и отвор за йони, което е страхотна функция за спиране на електризирането на косата. Йоните спомагат косата да е по-гладка и бляскава.

Електрическата четка за изправяне на Ikoo ми харесва и ме спасява в напрегнатите дни през седмицата. Перфектна е за ежедневна и непринудена прическа. Необходимо ми беше малко време, за да свикна с това как да изправям краищата на косата с четката – намирам го по-скоро за затруднение и препоръчвам да използвате ръкавица.

Това е от мен, момичета! Надявам се ревюто да е било полезно ❤︎

 

Може да откриете електрическата четка за изправяне на Ikoo, както и други продукти на бранда, в сайта на Fringe Store.

 

*Четката ми беше предоставена за тест. Всички мнения по-горе са изцяло мои и независими.

Оставете коментар