Estée Lauder Beautiful Belle Love

Здравейте,

Парфюмите за мен са емоция, спомени и настроение. Всеки аромат от колекцията ми свръзвам с изминал момент, избирам спрямо настроението ми, дори тоалета ми понякога. Вкусът ми, оказва се, не се ограничава до определен тип аромати – от свежи цитруси, през сладка ванилия, чак до силни цветни аромати.

Днес ви споделям за аромат, който бих описала като най-романтичният на тоалетката ми. Beautiful Belle Love беше лансиран през 2019-та година и противно на очакванията, не се доближава до флоралния си предшественик Beautiful Belle. 

Истината е, че срещата ни беше съвсем случайна – запознахме се на тестерче в мола, а за да се окаже част от колекцията ми изминаха няколко месеца. През месеците нееднократно си спомнях за него, което пък не е останало незабелязано от половинката ми. И така, Beautiful Belle Love стана мой през декември.

Съзнателно забавих поста за него обаче. Макар да притежавам аромати, които нося през цялата година, Beautiful Belle Love възприемам като летен такъв и доста пестеливо го използвах през зимните месеци. Поради това смятам, че юлски пост в блога му подхожда най-добре 🙂 Пък и е идеален за тези от вас с романтична натура, търсещи нов аромат за лято 2020.

От бранда промотират новият Beautiful Belle Love като идеалния аромат за сватбения ден. И това не е случайно. Наистина, ароматът е жествен, нежен, непретенциозен и много, наистина много, романтичен.

Връхни нотки:

  • турска роза
  • ванилия
  • сияен кехлибар
  • мед от портокалов цвят

В съдържанието му също можем да открием градински чай, бадем, пачули, мускус, нероли, ирис, листа от смокиня и семена тонка. Ароматът е изключително нежен и мек. Това, което най-силно усещам, носейки го, са сладки бадеми и мед. В началото ароматът е по-флорален и може да се усети розата, а след известно време остава сладкия нежен нюанс на мед и ванилия – просто идеалната комбинация на флорални и сладки нотки.

Макар сладък, Beautiful Belle Love не бих сравнила със сладките аромати, подходящи за много млади момичета. Този аромат е универсален, представям си го както върху млада дама, така и носен от по-зряла жена.

Откъм дълготрайност, върху моята кожа ароматът се задържа за добри 6-8 часа, като го усещам и вечерта при движение на тялото – съвсем леко и деликатно. Бих го описала като дълготраен.

С  две ръце бих препоръчала Beautiful Belle Love на всяка от вас, която харесва нежни и романтични аромати.

 

Това ориенталско флорално изкушение се предлага в разфасовка от 30 мл., 50 мл. и 100 мл.

 

До скоро,

Истислава ❤︎ 

 

 

Оставете коментар