Dior Diorskin Forever Undercover Фон дьо тен

Здравейте,

 

Днес представям впечатленията си от фондьотена на Dior Diorskin Forever Undercover, който по мое мнение се нарежда сред най-добрите фондьотени с пълно покритие, подходящи за комбинирана и мазна кожа. Доста различен е от all-time любимеца ми Double Wear на Estee Lauder и в някои направления го харесвам дори повече, та продължете надолу.

Продукта е добър и си заслужава инвестицията.

Опаковката на фондьотена е от пластмаса и съдържа 40 мл. продукт (най-често размерът на фондьотените, които съм ползвала, е 30 мл.). Няма помпичка, но апликатора е удобен и позволява контролирането на количеството, което използвате. В случая материалът, от който е направено шишенцето, е удобен, тъй като може да се изтисква, а това пък води до възможността за използването на абсолютно целия продукт.

Тъй като фондьотенът е на водна основа, то консистенцията му е лека и течна. Обикновено това би предполагало леко покритие, но всъщност не – покритието е абсолютно пълно. Diorskin Forever Undercover изравнява безупречно тена, не оксидира върху кожата си и не сменя цвета си, като идеално прикрива несъвършенствата.

Това обаче, което най-много харесвам в този фондьотен на Dior е, че макар и с пълно покритие, се усеща много леко върху кожата, разнася се изключително лесно и озарява кожата. Финиша е матов, но в същото време на моята кожа не е абсолютно матово. Благодарение на минералните пигменти с покритие на основата на натурални съставки, които Diorskin Forever Undercover съдържа, веднъж поставен фондьотена се усеща по-скоро като втора кожа и в никакъв случай не се доближава до ефекта тип “маска”. След разнасянето самият фондьотен се слива чудесно с кожата и не акцентира върху бръчици и пори и не се наслоява върху белези или пъпчици.

Естественият вид и все пак пълното покритие за мен са двете причини този фондьотен да се превърне в мой любец през изминалия месец.

За тези от вас, с които все още не сме си говорили 🙂 – моята кожа е комбинирана със силно омазняваща се Т-зона. С много фондьотени не се разбираме и съответно Т-зоната ми буквално ги унищожава след първите няколко часа носене.

Forever Undercover се задържа на кожата ми през целият ден, като кожата изглежда озарена. Т-зоната ми има необходимост от леко попиване към края на деня, но нищо крайно и неприятно. При допир не остават следи от фондьотена и определено дълготрайността на продукта е завидна.

Цветът, който избрах за себе си, е 025 Soft Beige, като имайте предвид, че пасва идеално на цвета на кожата ми, когато съм автобронзант. Перфектният неутрален бежов цвят 🙂 А опциите за тон и подтон са достатъчно за всички. Съветвам ви ако не сте сигурни, то първо да изпробвате тестер.

Целувки,

Истислава

 

Оставете коментар