Clarins Natural Lip Perfector – Глос и грижа в едно

Привет, момичета!

Макар и с малко носталгия, започвам с това, че мат устните остават на заден план през следващия сезон. Глоса отново се върна в играта и навсякъде може да видите сочни и бляскави устни. И колкото и да съм влюбена в матовите червила, реших да разнообразя и да намеря идеален за мен глос (което съвсем не си е лесна задачка). 🙂 

Обикновено не го предпочитам, тъй като не ми харесва да лепне върху устните ми, да ми залепва косата по него и т.н. – всички сме го изпитвали 🙂 Това е и причината да заложа на друг, малко по-различен продукт, а именно балсам и глос в едно. Clarins Natural Lip Perfector е точно това – нежна грижа с красив финиш.

Текстурата на Natural Lip Perfector е гелообразна, лека и не лепне изобщо. Опаковката е от 12 мл. и продукта е в тубичка, което прави използването му много лесно и икономично. Нанася се върху устните с гъбичка, която пък помага да нанесем точното количество.

Мирише страхотно, прави устните гладки, обемни и бляскави. Цвета не е плътен, но има нюанси и може да се носи самостоятелно, или пък върху любимото ви червило.  Идва в 11 нюанса, аз си избрах нюанс Rose Shimmer – съвсем лек и ненатрапчив розов цвят, нося го самостоятелно и съм просто влюбена в него.  Може да видите как изглежда върху устните:

Състава на продукта също е страхотен и, както знаете, оценявам когато присъстват естествени съставки. В този глос има масло от шеа и диво манго, които хидратират устните. Аромата е на ванилия, а в състава присъстват още витамини А и Е, за да засилят заздравяването на устните. Предвид съставките, удобната опаковка, издържливостта и красивия вид, смятам, че цената напълно отговаря на качеството.

Глоса Natural Lip Perfector на Clarins, както и други продукти на бранда, може да намерите в секция Clarins в Notino.  Natural Lip Perfector е на цена 37,50 лв.