Clarins Face Make-up Bronzing Duo – Минерална Бронзираща Пудра

Здравейте,

Днес споделям впечатленията си от Bronzing duo бронзиращата минерална пудра на Clarins. Бронзиращите пудри са задължителна част от ежедневният ми грим – не бих казала, че контурирам лицето си, но придавам цвят и освежен вид на визията си с тяхна помощ. 

Както вероятно знаете, светлосенките важат и при грима. Изравнявайки тона на лицето с фондьотен, то му задавате един и същи равномерен тен навсякъде. Истината е, че този вид не е естествения вид, по който биха изглеждали цветовете му – има точки на лицето, които са по-тъмни (и контурираме в тъмен нюанс) и такива, най-високите участъци, които пък естествено са светли и подчертаваме с озаряващи продукти.

И тъй като бронзиращите пудри са такива, които използвам всеки ден, то харесвам да пробвам нови продукти от същата група 🙂

Харесвам продуктите на Clarins и именно заради това се насочих към техните бронзиращи пудри. Имах желание да намеря хубава пудра без блестящи частички, която да придава деликатна свежест на лицето.

Спрях се на Clarins Bronzing Duo, тъй като съдържа два нюанса, което позволява да контролирам колко тъмен да е ефекта. Избрах нюанс 03 Dark, защото често прибягвам до автобронзиращи продукти и кожата ми е по-тъмна от обикновено.

В състава си Clarins Bronzing Duo комбинира силата на декоративната козметика + благоприятното въздействие на естествените съставки и минерали. В съдържанието на продукта може да открием екстракт от бял чай, витамин Е и вид червена боровинка Crowberry, които защитават кожата от замърсяванията и свободните радикали. Също така, продукта има и SPF 15.

Откъм нанасяне Bronzing duo-то се справя чудесно – слива се идеално, не остава на петна и се разнася лесно. Както по-горе споменах, може да изберете колко тъмен да е цвета, като смесвате с малко или повече от светлия нюанс в палитрата. Нанасям под скулите, в най-високите точки на челото и леко оформям нослето с пудрата. Изпробвала съм я върху няколко фондьотена и върху всичките се справя чудесно – слива се добре, не подчертава несъвършенствата и издържа през целият ден.

Опаковката е красива и изчистена, в кафяв цвят. Усеща се качествена и луксозна, има огледалце, а самата палитра си има и калъфче.

Като цяло продукта е всичко, което очаквам от бронзираща пудра и съм доволна.

Надявам се мнението ми ви е било полезно.

Целувки,

Истислава

 

*В партньорство с Notino.