Benefit Boi-ing Airbrush Concealer

Здравейте,

 

Днес ще споделя впечатления от един от Boi-ing коректорите на Benefit Cosmetics, а именно Air-brush Concealer. Продукта е лансиран през 2017-та година и макар че не е нов, е най-новото попълнение към Boi-ing серията на Benefit.

Коректорът е предназначен за прикриване на фините линии и тъмните кръгове под очите. Текстурата му е кремообразна и много лесна за разнасяне. Покривността е лека към средна и е чудесен за ежедневна употреба. Може да се нанася върху фондьотена или пък самостоятелно върху базата за грим.

Продукта идва в симпатично контейнерче в розов цвят с матово покритие и съдържа 5 гр. Както всички продукти на Benefit Cosmetics, опаковката е закачлива и момичешка. Количеството е повече от задоволиелно и би следвало да ви бъде достатъчно за няколко месеца при ежедневна употреба. Използвам го от около месец и нивото на продукта в контейнерчето почти не е спаднало.

Benefit Boi-ing Airbrush Concealer е водоустойчив и има добра дълготрайност – задържа се върху кожата в безупречен вид през целия ден, без да се наслагва във фините линии. Визията, която се постига с този коректор, е напълно естествена предвид средното покритие. Кремообразната консистенция го прави лесен за разнасяне, слива се чудесно с кожата и буквално се разтапя върху нея.

Аз го използвам върху зоната под очите, след като съм нанесла фондьотен. Слива се идеално с фондьотена, не стои напластено и озарява кожата. Когато бързам разнасям с пръсти, но гъбичка тип beauty blender се справя чудесно с разнасянето на коректора.

Тъй като този коректор е с хидратиращ и с кремообразна текстура, в случай, че зоната край очите ви е по-мазна, може да фиксирате продукта с пудра.

Надявам се мнението ми да ви е било полезно и ще се радвам да споделите впечатления, ако сте използвали продукта <3

 

*Постът е в колаборацияс Notino. Всички мнения са изцяло мои.

Оставете коментар