A Girl in Capri – Лято в шишенце от Lanvin

Здравейте, момичета,

 

Макар да е края на август, лятото все още не си е отишло и се очертава да имаме прекрасен топъл септември. Имайки това предвид, днес ще ви разкажа за аромата A Girl in Capri от Lanvin, който допълни колекцията ми скоро и използвам ежедневно от тогава.

Както можете да предположите от името на аромата, A Girl in Capri е свеж летен аромат, вдъхновен от цветните италиански острови. Поръчах го на сляпо, тъй като друг мой летен любимец е на привършване и исках да изпробвам нещо различно. Бях почти сигурна, че ще ми допадне, тъй като през летните месеци харесвам свежи цитрусови аромати. Ароматът A Girl in Capri се оказа чудесно попадение за мен и съм доволна с избора си.

Лансиран през пролетта на 2019-та година, A Girl in Capri ухае на сочни италиански цитруси и изпъква най-добре през горещите дни.

Състав:

  • Върхови нотки – италиански лимон, бергамот
  • Сърце – цвят на грейпфрут, морски нотки
  • База – бял мускус, плавей, кехлибар

A Girl in Capri е повече от просто свеж цитрусов аромат – наличието на мускус и кехлибар му придава лека сладост и топлина, която се усеща като кожа след развитието на аромата. Откъм трайност, бих го определила като средно траен. На моята кожа се усеща около 5-6 часа, след това е почти неуловим.

Ароматът A Girl in Capri е подходящ за летни лежерни дни, прекарани в разходки или на плажа. Не бих го носила в офиса, тъй като за мен е от тези лежерни, непретенциозни аромати, с които свързваме лятната почивка.

Предлага се в разфасовки от 30 мл., 50 мл. и 90 мл. и цената му е достъпна. Шишенцето е стъклено, завършено с тежка качествена капачка.

 

Целувки,

Истислава

Оставете коментар