10 Идеи за Подарък за Деня на Майката

Здравейте,

 

Всяка година, в началото на март, старират дискусии относно това кой би следвало да празнува на 8-ми март – дали всички жени, или тези от тях, които са дали живот. Още от детството ми, винаги съм възприемала 8-ми март като Денят на майката. И макар че вярвам, че трябва да празнуваме тези прекрасни жени всеки ден, то не пречи в един ден от годината да се погрижим денят им да е още по-специален.

В тази връзка, днес споделям 10 идеи за подарък за мама. В предложенията има подаръци от всеки ценови клас, в зависимост от бюджета ви.

  1. Красив комплект за грижа за кожата на ръцете

Комплект от течен сапун за ръце и лосион за ръце в красива опаковка би се харесал на всяка дама. Този комплект от Vivian Gray е чудесна идея за подарък и моментално ще разкраси всяка баня, добавяйки усещане от луксозен СПА салон.

Цена: 16,90 лв.

2. Многофункционално сухо масло за тяло, ръце и коса

Неведнъж съм споделяла за сухите масла на Nuxe – ползвам ги почти ежедневно, върху косата и кожата на тялото. Придават прекрасен аромат и кожата става мека и бляскава. Любимо ми е сухото масло с флорален аромат и вярвам, че би се харесало на всяка дама.

Цена: 49,50 лв.

3. Комплект лакове за нокти

Ако дамата, за която подбирате подаръче, се грижи сама за своя маникюр, то вероятно би се зарадвала на цял комплект от няколко цвята за нокти на иконичната марка O.P.I. Комплектът, който предлагам, се състои от 4 бр. лака за нокти в розовата гама – от светло розов до наситено розов магента цвят.

Цена: 21,90 лв.

4. Комплект за почистване на лицето

Важността на това винаги да почистваме лицето си и никога, ама наистина никога, да не спим с грим, обикновено се научава от майките още в ранните тийнейджърски години (поне при мен и много мои познати е така :-)). Та, какъв по-подходящ подарък би имало от луксозен Clarins комплект от почистващо мляко и почистващ тоник?!

Цена: 90,90 лв.

5. Комплект сапуни

Комплект луксозни сапуни са обновената версия на подаръка, който шеговито си спомняме по коледните торбички от детството. Сапунчетата със сигурност могат да се ползват от всеки, да не споменаваме и, че много дами обичат да ги ползват за ароматизиране, събират ги и т.н. Та, този комплект е красиво опакован и съдържа 6 бр. натурални сапуни с различен аромат.

Цена: 35,00 лв.

6. Луксозен аромат

Несъмнено, ароматът е чудесен вариант за подарък по случай 8-ми март, особено ако знаете кой е любимият такъв на дамата, която ще изненадате. Опциите са безкрайно много, а моето предложение е класическият аромат Dolce and Gabbana The One.

Цена: 93,40 лв., 30 мл.

7. Подаръчен комплект на L’Occitane

Продуктите на L’Occitane са познати по цял свят и биха впечатлили всяка дама, независимо колко труден е изборът за нея. Комплектът, който подбрах, е с аромат Cherry Blossom и съдържа душ гел, крем за ръце, тоалетно мляко за тяло и твърд сапун.

Цена: 75,90 лв.

8. Слънцезащитен крем за лице

Както знаем, слънцезащитата е важна стъпка от ежедневната рутина, независимо сезона. Лично аз знам за това правило от моята майка и имайки предвид това, знам, че тя винаги би оценила слънцезащитният крем за лице Vichy Ideal Soleil SPF 50.

Цена: 15,90 лв.

9. Ароматна свещ

Този подарък е за всички дами, които обичат уюта на дома и домашните аромати. Със сигурност този подарък ще донесе усмивка и ще намери местенцето си в дома на дамата, която го получи. В случая съм избрала чист и флорален аромат, а именно Southern Magnolia от Bath & Body Works.

Цена: 53,90 лв.

10. Масажно валяче за лице

Масажните валячета за лице добиха голяма популярност в последните няколко години и макар, че аз все още не съм се сдобила с такова, го намирам за много подходящо за да подарък на мама. Редовните масажи на лицето спомагат кръвообращението, прави кожата свежа и сияеща, подобрява еластичността, подсилва действието на грижата за кожата и още редица ползи.

Цена: 80,00 лв.

Надявам се предложенията ми да са ви допаднали и да изненадате мама! И не забравяйте, че милите думи, прегръдката и редовните срещи правят майките ни най-щастливи!

*Постът е в колаборация с Notino.

Оставете коментар