Lancôme Teint Idole Ultra Wear Camouflage Concealer

Здравейте, girls ❤︎

 

Днес ще ви представя коректора Teint Idole Ultra Wear Camouflage на Lancôme. Използвам го от известно време и съм впечатлена от продукта, това е и причината той да намери местенцето си и в блога. 

Ползвам коректор ежедневно, като го нанасям под очите, след фондьотена, за да озари погледа. Цветът е винаги по-светъл от фондьотена, за да постигна този озаряващ ефект. Използвала съм коректори на много различни марки, някои от тях са давали резултата, който искам, а други пък съвсем не. 

Моята кожа е комбинирана и Teint Idole Ultra Wear Camouflage е страхотен за мазна и комбинирана кожа. Не съм пробвала фондьотена от серията, но попадам на страхотни мнения и вероятно ще си го закупя в следващите месеци. 

Teint Idole Ultra Wear Camouflage Concealer

Та, към коректора. Избрах цвят 01 Beige Albatre и пасва чудесно на лицето ми. Предлага се в различни нюанси и лесно ще намерите подходящият за вас. Опаковката съдържа 12 мл. продукт и е тип тубичка. Споделяла съм ви, че много харесвам тубичките, тъй като може да се използва целия продукт. В стъклени опаковки например, които са с апликатор, винаги остава продукт, до който не мога да стигна и не ми харесва да го изхвърлям. 

Teint Idole Ultra Wear Camouflage Concealer 2

Първото ми впечатление от коректора беше, че е много гъст, като че ли с по-лепкава консистенция. Разнесе се добре обаче и се сля с кожата ми. Идеален е за наслагване и може да контролирате типа покривност – от лека до пълна. Мъничко количество стига за покриване на голяма площ. Предвид това, колко е гъст, коректора се оказва много икономичен. 

Teint Idole Ultra Wear Camouflage Concealer 3

Неслучайно в името на продукта виждаме Ultra Wear Camouflage – коректора е покривен и стои на лицето през целия ден, като изсъхва с по-скоро матов финиш. При мен не се наслагва и разделя по фините линии. Препоръчвам го обаче за комбинирана и мазна кожа. Ако имате суха кожа, това може би не е вашият продукт. Можете да разгледате други продукти на Lancôme в сайта на Notino, за да подберете най-правилният за вас 🙂 

Teint Idole Ultra Wear Camouflage Concealer 4

Цената на коректора е около 50 лева, като Teint Idole Ultra Wear Camouflage в момента е намален в Notino. 

 

Цената му определено си заслужава, тъй като наистина е много икономичен и върши чудесна работа по покриването на тъмните кръгове и капилярчета. Препоръчвам го с две ръце ❤︎

Оставете коментар