FacEvolution Hairplus – Серум за растеж на мигли и вежди

Здравейте,

 

Днес представям продукт, чийто тип не съм коментирала и изпробвала до сега. Става дума за серумът за растеж на мигли и вежди Hairplus на FacEvolution.

Харесвам миглите си като цяло, но както почти всяка жена, не бих отказала на екстра дължина и гъстота. Та, в днешното ревю споделям впечатленията си след едномесечно използване на серума.

Малко информация за марката – FacEvolution през 2005 г. в Залцбург, Австрия. Фокусирана е върху създаването на продукти насочени към естествената красота и разчита на натурални съставки, обещаващи дълготраен резултат. Сред асортимента на FacEvolution може да намерим серум за растеж на мигли и вежди, продукти за устни с увеличаващ ефект, добавки за растеж на косата и други. Сред тях присъстват и козметични комплекти, идеални за подарък за предстоящите Коледни празници.

Серумът HairPlus е най-продаваният продукт на бранда – онлайн можем да намерим голям брой видеа и мнения, показващи резултатите след използването му. Той намира местенцето си в моят блог, тъй като забелязах резултати и смятам, че е подходящ за тези от вас, които предпочитат да подобрят естествения вид на миглите си. Екстеншъните/удълженията за мигли не са нещо, което аз бих използвала, тъй като не смятам, че изглеждат естествено, а и честно казано, ежемесечната им поддръжка по-скоро би ме изтормозила (както се случи, когато посещавах маникюрист за поставяне на гел лак).

Шишенцето, в което се намира серумът, е стъклено и се усеща тежко и луксозно. Това, което силно ме впечатли, е че всеки серум има сериен номер, с който е запечатан продукта – така знаете, че първо – продукта е оригинален и второ – че не е разопакован преди.

Какво обещават от бранда:

  1. ускорява растежа на миглите
  2. подсилва цветовият пигмент
  3. подхранва миглите
  4. осигурява по-голяма гъстота

Съдържанието на продукта е 4.5 мл., които са достатъчни за около 3-4-месечна употреба в случай, че нанасяте продукта ежедневно. Аз го нанасям веднъж дневно, обикновено преди сън.

Във формулата на продукта не присъства простагландин и хормоноподобни вещества, които могат да бъдат опасни. Напротив, продукта е на основната на биопептиди, увеличаващи клетъчния метаболизъм в основата на миглите, което води до увеличаване на растежа и гъстотата на миглите и веждите. Останалите съставки в продукта са витамини А, Ц и Е, пантенол, както и цветни и плодови екстракти.

HairPlus е тестван върху хора, не върху животни, което за мен е чудесно. Не са познати алергични реакции, но както с всички останали продукти за красота, бъдете внимателни и ако забележите признаци на алергия, преустановете използването му.

Продуктът е произведен в Германия.

След като изясних съдържанието му е време да споделя и резултатите ми от използването му. Това е и най-вълнуващата част от този пост за мен 🙂

Първата снимка е преди използването му, а под нея е снимка на окото ми след 1-месечна употреба.

Намирам видима разлика както в дължината на миглите си, така и в гъстотата им. Резултата е след ежедневна употреба в продължение на месец. Възнамерявам да продължавам употребата, докато продукта не свърши (поне още 2 месеца) и ще актуализирам с още кадри – след 2-ри и след 3-ти месец.

Лично аз съм много доволна от резултата!

 

Цената му е 172.40 лв., достатъчен е за 3-4-месечна употреба.

 

*Продукта ми беше предоставен за тест.

Оставете коментар