ka-BROW! Помада за Вежди на Benefit Cosmetics

Здравейте! 

Спомняте ли си времето, когато бяха модерни тъничките вежди? Бях тийнейджърка, когато започнах да оформям веждите си и се стремях да са възможно най-тънки. Още помня как мама ми мърмореше, че не стои добре, но за мен и много други момичета на моята възраст, това беше готино.  🙂

Fast forward до сегашното време, когато едничката цел, която имам оформяйки веждите, е те да изглеждат възможно най-естествено. Тенденциите в грима се променят, но смятам, че със сигурност по-плътните и естествени вежди ще си останат предпочитани в следващите години. 

Всички сме чували колко са важни веждите за цялостното изражение и вид на лицето. На първо място е самата форма, която в идеалния случай е поизчистена версия на естествената ви. Знам, че може да е много трудно да я постигнете, за това ако изпитвате затруднение, препоръчвам да се доверите на козметик, а след това (ако се чувствате уверени) само да поддържате резултата 🙂 

Но колкото и добре да са оформени веждите, в повечето случаи за подчертаването им са необходими някои помощници.

Аз обожавам помадите за вежди и в днешният пост ще ви представя тази, която ползвам в момента. Става дума за помадата  ka-BROW! на Benefit Cosmetics. Тя беше лансирана миналата година, заедно с други продукти за вежди на бранда. 

kaBROW1

Започвам с опаковката на продукта, която е много ефектна и запомняща се. Изглежда много интересно и определено има луксозен вид. Най-хубавото за мен е, че има скрита четка за нанасяне на продукта – всичко необходимо за оформяне на веждите е на едно място. Четката е удобна за използване, прикрепя се към капачката и нанасянето на продукта е много лесно. 

Цветът, който използвам е номер 2 – warm golden blond. ka-BROW! се предлага в 8 нюанса, както топли, така и студени, и това го прави подходящ за всяка дама. 

kaBROW2

Помадата е с гелообразна консистенция, определено не е кремообразна и по-течна, което според мен е страхотно, тъй като продукта не се размазва и е трудно да се допуснат грешки с поставянето му. Поставен сутринта, веждите изглеждат все така добре през абсолютно целият ден – няма размазване и разтичане, всичко си е на мястото 🙂 Предвид консистенцията, ka-BROW! може да се наслоява според вкуса ви и повода – от естествен вид до драматичен поглед за вечерта. 

Помадата определено е доста икономична – малко количество по четката е достатъчно, за да оформите веждите. Това е супер, тъй като Benefit не е от бюджетните марки и за мен е много важно продукта да си заслужава. 

И съвет ако решите да изпробвате помадата ka-BROW! – уверявайте се, че сте затворили капачето добре, тъй като има риск продукта да почне да изсъхва, когато капачката не се затяга до край. Моята помада няма и следа от изсъхване, но сред всички мнения онлайн съм попадала и на такива, в които дамите споделят, че самата помада изсъхва бързо след разопаковането. 

Надявам се ви е било полезно! Споделете ми вие какви продукти за вежди използвате – молив, помада, пудра, или друго – какво изпускам? 🙂 

До скоро, girls 💛

Оставете коментар